X
Verschillende lease mogelijkheden
Bij operationele lease financiert Autolease Vitesse de auto en betaalt u een vast maandelijks leasetarief voor het gebruik van de lease-auto. Daarbij heeft u de keuze uit Full Operational Lease en Netto Operational Lease.


Shortlease is een interessante leasevorm als u een auto nodig heeft voor een periode van bijvoorbeeld 9 maanden tot 1,5 jaar. Denkt u hierbij aan een nieuwe medewerker die net in dienst is getreden en mobiel moet zijn voor de functie. U heeft de voordelen van een leaseconstructie met de flexibiliteit van een huurovereenkomst.

Wilt u met uw huidige wagenpark of een deel hiervan overstappen naar leasing, dan is Sale & Leaseback voor u de beste oplossing. U wordt niet alleen ontzorgd op de gebieden van operationele- en administratieve taken rondom uw wagenpark, maar u loopt ook geen enkel financieel risico meer.

Met Sale & Leaseback beschikt u over dezelfde auto’s waarbij u profiteert van de voordelen én het gemak van leasen.

Wat uw mobiliteitsbehoefte ook is. Eerst inventariseren wij gezamenlijk wat uw wensen en eisen zijn die u aan uw wagenpark stelt, alsmede het verwachte gebruik (onder meer looptijd en jaarkilometrage). Zo is het mogelijk dat u bepaalde componenten voor uw rekening neemt. Op basis van deze gegevens wordt een maandelijkse leasetarief vastgesteld. Voor een vast bedrag per maand geniet u zorgeloos van uw auto.

AutoBedrijf Vitesse

Veel van onze leaserijders genieten van zorgeloos onderhoud bij Autobedrijf Vitesse en onze haal-en brengservice.

Autobedrijf Vitesse is onze garage voor het grote en kleine onderhoud van uw personen- of bestelauto. Zij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf, al 80 jaar bekend in Utrecht en omstreken. Door hun jarenlange ervaring zijn zij in de regio een begrip als het gaat om onderhoud, schade, APK, (winter) banden, uitlaten, ruitreparatie of het monteren van een trekhaak.

Autobedrijf Vitesse is al meer dan 75 jaar lid van de Bovag. U weet als klant dat u daarmee op de eerste plaats komt! 

Ze helpen u graag op weg en zorgen dat u blijft rijden. Wij zorgen ook dat uw vervangende auto van Autolease Vitesse voor u klaar staat wanneer u dit opneemt in uw leasecontract.


AutoRent Vitesse
Wij zorgen ervoor dat u kunt rijden en mobiel bent! Door onze jarenlange expertise op het gebied van auto verhuur, bestelwagen verhuur en personenbus verhuur zijn wij uitgegroeid tot een van de leidende autoverhuurbedrijven in Utrecht en omstreken. 

Niet voor niets is AutoRent Vitesse al meer dan 50 jaar lid van de BOVAG en door de BOVAG uitgeroepen tot 5 sterren verhuurbedrijf. U weet als klant dat u daarmee op de eerste plaats komt! We helpen u graag op weg en zorgen dat u blijft rijden.

Wij zitten op een mooie goed bereikbare locatie met een ruime eigen parkeerplaats tegen de binnenstad aan. Bent u op zoek naar een kleine auto, een vakantieauto, een auto voor een langere periode, een bestelwagen of een personen bus dan bent u bij ons op het juiste adres. 


Kijk snel bij verhuur voor meer informatie!


Contact
Koningsweg 2
3582GE UTRECHT
TEL: 030 - 251 7020
EMAIL: info@autoleasevitesse.nl

Openingstijden: 

Maandag - Vrijdag
08:30 - 17:30 uur

Zaterdag
Gesloten

Zondag
Gesloten