X
Schade melden

Schade aan uw lease auto is een onaangename gebeurtenis. Zorg dat u ten alle tijde een Europees schade formulier invult samen met de tegenpartij en dat u deze z.s.m. mailt naar info@autoleasevitesse.nl. Beide partijen dienen de voor en achterzijde van het Europese schade formulier in te vullen en op de voorzijde te tekenen. Het is raadzaam om als de mogelijkheid er is foto's te maken van de situatie.   

Aangifte bij de politie

Als u leaseauto gestolen is, neem dan direct contact op met de politie. Dit kunt u ook online doen : www.politie.nl/aangifte. Ook als een onbekende tegenpartij (parkeer) schade heeft veroorzaakt meld u dat binnen 24 uur bij de politie. Neem, na de aangifte bij de politie, direct contact op met Autolease Vitesse 030-2517020.  

Schade afhandeling

Autolease Vitesse regelt de hele schade afhandeling voor u en zorgt ook voor vervangend vervoer.

Onderhoud plannen
U wilt graag zeker zijn dat uw auto in bekwame handen is wanneer u hem aflevert voor onderhoud of reparaties. Moderne auto's geven vaak zelf aan wanneer ze toe zijn aan onderhoud maar altijd kunt u in het onderhoudsboekje de vaste intervallen terugvinden. Onderhoud kunt u inplannen bij Autobedrijf Vitesse via 030-2522441 of in overleg via een merkdealer van uw keuze.
Einde contract, auto kopen

Heeft u interesse om uw leaseauto aan het einde van het contract over te nemen? Dan doen wij u graag een aantrekkelijk voorstel. Neem hiervoor contact op met AutoLease Vitesse, of stuur een email naar info@autoleasevitesse.nl. Vermeld hierbij het kenteken van de leaseauto en de verwachte kilometerstand op de datum van overname(einde contractdatum).

Brandstof
Door goed inzicht en beheer van uw brandstofkosten kunt u besparen op de totale autokosten. 

AutoLease Vitesse geeft u de mogelijkheid om in combinatie met uw Lease contract gebruik te maken van een brandstofpas. Wij werken samen met MultiTankCard (MTC), die momenteel marktleider zijn in zakelijke mobiliteit. MTC levert diensten zoals tanken, elektrisch laden, wassen en parkeren door vrijwel heel Nederland. Met de handige app heeft zowel wagenparkbeheerder als berijder inzage in het brandstofverbruik.

Wanneer u uw MTC-pas verloren bent verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen zodat wij uw pas kunnen blokkeren en u uiteraard kunnen voorzien van een nieuw pas.

Winterbanden & Zomerbanden

In het najaar en in de winterperiode is het wegdek vaak glad door regen, ijzel of sneeuw. Een goede grip op het wegdek is dan ook van essentieel belang. Alhoewel winterbanden in Nederland niet verplicht zijn, dragen zij wel bij aan uw veiligheid. In het buitenland wordt het gebruik van winterbanden steeds vaker verplicht gesteld.

Wanneer u winterbanden in uw leasecontract heeft zitten kunt u bij Autobedrijf Vitesse een afspraak maken voor de wissel, normaliter kunt u hier op wachten.