X
Einde leasecontract

Einde lease contract

Hier vindt u informatie om het inlevertraject van uw leaseauto optimaal te laten verlopen.

Als u uw nieuwe auto van Autolease Vitesse in ontvangst neemt kunt uiteraard uw huidige leaseauto van Autolease Vitesse achterlaten bij de dealer. Wanneer wij de de auto bij u op locatie bezorgen nemen wij de oude leaseauto mee retour. Wel zo makkelijk.

Wordt de auto ingeleverd zonder vervanging  kunt u gebruiken maken van de volgende service en dienst. AutoLease Vitesse laat haar auto’s transporteren door haar eigen transportafdeling of door een onafhankelijk chauffeursbureau. Uiteraard kunt u de auto op afspraak ook inleveren op loactie bij AutoLease Vitesse. Wij verzoeken u minimaal 5 werkdagen voor de gewenste transportdatum een ophaalopdracht in te dienen via info@autoleasevitesse.nl . Alleen bij volledig ingevulde en tijdig ingediende aanvragen voorzien van kenteken, datum en tijdstip kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen. Uw auto wordt tijdens kantooruren opgehaald. Wij kunnen geen vast tijdstip plannen. Mocht transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn dan zal contact met u of uw wagenparkbeheerder opgenomen worden.

 

Bekijk hier het innameprotocol.

 

Zorg ervoor dat alle bij de leaseauto behorende zaken en documenten aanwezig zijn op het moment van inname, denk hierbij aan:

Alle geleverde sleutels inclusief afstandsbediening en het  kentekenbewijs;

de navigatiesoftware (alle CD’s) en eventueel het alarmcertificaat;

het onderhoud- en instructieboekje;

de volledige boorduitrusting (krik, reservewiel, gereedschap, etc.);

alle accessoires die zijn opgenomen in het leasecontract.

Na aankomst/inlevering van de leaseauto bij terrein van AutoLeaseVitesse wordt een innamerapport opgesteld Het innamerapport vormt de basis voor een eventuele doorbelasting van niet gemelde, onacceptabele schades.

Indien de leaseauto niet verzekerd is bij AutoLeaseVitesse, dan verzoeken wij u om voor alle aanwezige schades een volledig ingevuld schadeaangifteformulier op te sturen naar AutoLeaseVitesse. Deze schadeaangifte heeft  AutoLeaseVitesse nodig om het totale schadebedrag te claimen bij de externe verzekeraar.

Voor alle aanwezige schades die bij inname aanwezig maar niet gemeld zijn kunnen kosten doorbelast worden. Dit geldt ook voor alle bovengenoemde niet ingeleverde zaken die onderdeel uitmaken van de leaseovereenkomst.