X
Brandstof & Multitankcard

Door goed inzicht en beheer van uw brandstofkosten kunt u besparen op de totale autokosten. AutoLease Vitesse geeft u de mogelijkheid om in combinatie met uw Lease contract gebruik te maken van een brandstofpas. Wij werken samen met MultiTankCard (MTC), die momenteel marktleider zijn in zakelijke mobiliteit. MTC levert diensten zoals tanken, elektrisch laden, wassen en parkeren door vrijwel heel Nederland. Met de handige app heeft zowel wagenparkbeheerder als berijder inzage in het brandstofverbruik

Via de hier onderstaande link kunnen wagenparkbeheerders inloggen in het systeem.
Inloggen bij multi tank cardWagenparkregeling

Met een helder, eenduidig autobeleid bevordert u de kostenbeheersing en –besparing van uw bedrijf. Bij veel bedrijven maakt de opgestelde Wagenparkregeling onderdeel uit van het uit te voeren MVO-beleid. Niet alleen is de auto van de zaak voor u een kostbare secundaire arbeidsvoorwaarde, het kan ook leiden tot tijdrovende discussies als er geen duidelijk beleid is,met een autoregeling voorkomt u dat.
Wij helpen u graag bij het opstellen van een passende autoregeling voor uw organisatie! In de regeling staan de rechten en plichten van u en uw berijder(s) vermeld voor de ter beschikking gestelde auto. Zo kunt u bijvoorbeeld vast leggen de leasecategorie en functie-indeling is, het gebruik van de auto, procedures bij service, onderhoud, schade en bekeuringen. Uiteraard ook informatie over de (verplichte) eigen bijdrage kunt u duidelijk vastleggen.  

Einde leasecontract

Hier vindt u informatie om het inlevertraject van uw leaseauto optimaal te laten verlopen.
AutoLease Vitesse laat haar auto’s transporteren door haar eigen transportafdeling of door een onafhankelijk chauffeursbureau. Uiteraard kunt u de auto op afspraak ook inleveren op loactie bij AutoLease Vitesse. Wij verzoeken u minimaal 5 werkdagen voor de gewenste transportdatum een ophaalopdracht in te dienen via info@autoleasevitesse.nl . Alleen bij volledig ingevulde en tijdig ingediende aanvragen voorzien van kenteken, datum en tijdstip kunnen wij transport op de gewenste datum garanderen. Uw auto wordt tijdens kantooruren opgehaald. Wij kunnen geen vast tijdstip plannen. Mocht transport op de betreffende datum om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn dan zal contact met u of uw wagenparkbeheerder opgenomen worden.

Schade melden

Schade aan uw lease auto is een onaangename gebeurtenis. Zorg dat u ten alle tijde een Europees schade formulier invult samen met de tegenpartij en dat u deze z.s.m. mailt naar info@autoleasevitesse.nl. Beide partijen dienen de voor en achterzijde van het Europese schade formulier in te vullen en op de voorzijde te tekenen. Het is raadzaam om als de mogelijkheid er is foto's te maken van de situatie.   

Aangifte bij de politie

Als u leaseauto gestolen is, neem dan direct contact op met de politie. Dit kunt u ook online doen : www.politie.nl/aangifte. Ook als een onbekende tegenpartij (parkeer) schade heeft veroorzaakt meld u dat binnen 24 uur bij de politie. Neem, na de aangifte bij de politie, direct contact op met Autolease Vitesse 030-2517020.  

Schade afhandeling

Autolease Vitesse regelt de hele schade afhandeling voor u en zorgt ook voor vervangend vervoer. 

Bekeuringen

Heeft u een bekeuring gereden? Erg vervelend maar wat nu?

Verkeersboetes komen fysiek en digitaal binnen bij AutoLease Vitesse. Vervolgens worden de bekeuringen verwerkt binnen onze administratie. Deze worden betaald door AutoLease Vitesse waarna er altijd een factuur samen met een kopie van de fysieke bekeuring wordt opgestuurd naar de bestuurder/klant.  Deze factuur dient de bestuurder/klant te betalen aan AutoLease  Vitesse. Bent u het niet eens met de verkeersboete dan dient de bestuurder/klant zelf in beroep te gaan bij het CJIB https://www.cjib.nl/ik-ben-het-niet-eens-met-mijn-boete of de instantie die de boete heeft opgelegd.


Bent u de kopie van de factuur of kopie van de bekeuring kwijt stuur dan een mail naar info@autoleasevitesse.nl met daarin vermeld het kenteken, datum van bekeuring en eventueel het factuurnummer.

Voorloopauto
Wanneer u moet wachten totdat de bestelde auto geleverd wordt of wanneer u al snel een nieuwe collega krijgt wilt u uiteraard dat de/uw berijder direct mobiel is. Autolease Vitesse kan u tegen zeer scherpe tarieven een voorloopauto aanbieden. Al onze (voorloop) auto's zijn minder dan jaar oud en representatief.  Uiteraard kunnen we de auto kosteloos bij de berijd(st)er bezorgen op locatie, desgewenst met een tank pas. Overleg met uw contactpersoon/wagenpark beheerder zodat wij een passende auto kunnen bezorgen en uw medewerker gelijk de juiste auto heeft.